Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Torikokous Oy (Y-tunnus: 2639478-1)
Keskikatu 18 A 14
40700 Jyväskylä

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Janne Arola
Puhelin: +358 40 704 3110
Sähköposti: janne.arola@torikokous.fi

Rekisterin nimi

Torikokous.fi:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Torikokous.fi:n kaupan asiakkaaksi tai ostanut Torikokous.fi:n kaupasta tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Torikokous.fi:n kaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Torikokous.fi:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Torikokous.fi:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Sekä mahdollisesti:
Postiosoite
Puhelinnumero

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Torikokous.fi:n ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Torikokous.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Torikokous.fi:n salasanasuojatulla palvelimella.